KONYA / SEYDİŞEHİR - Seydişehir Mahmut Esat Anadolu Lisesi

Seydişehir Mahmut Esat Anadolu Lisesi

Adres
ALAYLAR BİR MAH. MUSTAFA ÜSTÜNDAĞ CAD.NO30 DEVLET HASTANESİ YANI PK42370 SEYDİŞEHİR/KONYA
Vizyon
Milli değerleri benimseyen, Bilimsel düşünebilen, Bilgiyi üreten ve paylaşan, Bilgiye hızlı ulaşan ve onu kullanan, Motivasyonu yüksek, girişimci, Kendine güveni olan ve gerçekleştirebilen, Takım çalışması anlayışına açık, Tolerans sahibi, Risk alabilen, Sürekli gelişmeyi yaşam biçimi haline getirmiş, Kendisine, ailesine, milletine, tarihine ve insanlığa karşı sorumluluklarının bilincinde olan insan yetiştirmektir.
Misyon
Başarılar
Mahmut Esat Anadolu Lisesinde Gelenek Yine Bozulmadı 2012-2013 Eğitim- Öğretim yılı ÖSYM yerleştirme sonuçlarına göre Seydişehir Mahmut Esat Anadolu Lisesindeki gelenek bozulmadı. Seydişehir Mahmut Esat Anadolu Lisesi Okul Müdürü Hıdır YILDIRIM ; “2012-2013 Eğitim Öğretim yılında Mahmut Esat Anadolu Lisesinden 90 öğrencinin ÖSYM sınavlarına girdiği 60 öğrencinin lisans programlarına yerleştirildiği ve yerleştirme başarısının %67 olduğunu”belirtti. “Ayrıca 2012 yılı mezunlarından tercih yapmayan 17 öğrencimizin de lisans programlarına yerleştirilmesiyle toplam 77 öğrencimizin lisans programlarına yerleştirildiğini söyledi. Öğrencilerimizin başarıya ulaşmasında emeği geçen tüm öğretmen arkadaşlarıma ve değerli velilerimize teşekkür eder,öğrencilerimize tüm yaşamlarında başarılarının devamını dilerim. “dedi.
Öğretim Şekli :Tekli
08.20-16.00
doğalgaz-kalorifer
İNGİLİZCE İKİNCİ YABANCI DİL ALMANCA
Hastane-Üniversite Hattı Minübüsler Okulumuzun Önünden Geçmektedir.
Yerleşim Yeri
ALAYLAR BİR MAH.MUSTAFA ÜSTÜNDAĞ CAD.(DEVLET HASTANESİ YANI) NO:30 PK:42370 SEYDİŞEHİR/KONYA
KONYA İLİNE 90 KM. İLÇE MERKEZİNE 2 KM.